JOM! BELAJAR BISNES

Hairizal Hamidon

Nama saya : Hairizal Hamidon
Mula Bisnes Berdaftar : Tahun 2007
No. Pendaftaran Perniagaan : JM0677356-P
Jenis Bisnes : SOHO (Small Office Home Office)
Tumpuan Bisnes : Internet Marketing.
Kepakaran : Teknik Penjenamaan dan Idea Bisnes

UPDATE : Bimbingan Peribadi ini di tutup untuk sementara sehingga dik beritahu kelak.

Terimakasih.Bimbingan Peribadi / Konsultansi

Pemasaran Mohor D'Naga!!!


Bisnes Online >> KLIK DI SINI

Pemasaran Mohor D'Naga (PMdN) adalah program yang dijalankan di bawah jenama Mekanik Bisnes

PMdN adalah program bimbingan peribadi atau konsultansi bagi memasarkan dan menjenamakan bisnes pada tahap yang tinggi. 

Jika teknik pemasaran dan penjenamaan ini salah atau berada pada tahap biasa-biasa sahaja maka pendapatan yang terhasil akan menjadi biasa-biasa sahaja atau mungkin tiada langsung!

PMdN membimbing (jika masih diperingkat baru bermula) atau.. 
Membetulkan kesilapan (peringkat dah pun bermula tapi tiada hasil).

"Dah penat aku berusaha tapi tiada hasil juga" 
"Dah penat tanya kawan kat mana-mana tapi masih tahap jingga.."

Yang menariknya PMdN ini tidak disyaratkan anda perlu membayar iklan untuk promosi bisnes. Jadi, kos untuk iklan dapat dikurangkan.

Antara pengisian penting PMdN :

  1. Bagaimana membuat pemasaran, promosi, teknik PM hinggalah kepada mendapat pelanggan dan seterusnya menjana keuntungan.
  2. Idea bisnes kreatif. Anda mahukan lain dari yang lain? - Anda belum lagi bermula atau sudah bermula tapi mahu menukar idea bisnes?
  3. Bagaimana untuk berbisnes dan mendapat pembeli. - Ini teknik asas sekiranya anda baru nak mengenali dunia perniagaan.
  4. Bagaimana menjadikan jenama kita dikenali ramai. Rahsia disebalik Penjenamaan Tahap Naga - PTN.
  5. Teknik dan tips lain untuk menjana pendapatan.
  6. Dan banyak lagi. Segalanya akan diketahui bila sesi perbualan (chatting) berlangsung.


*Saya terlebih dahulu akan memeriksa (seperti mekanik kenderaan) bagi mengenal pasti adakah perlu ditambah baik prestasi atau memperbaiki mana-mana kekurangan yang menyebabkan kegagalan dalam bisnes anda.


Bimbingan Peribadi (Personal Coaching) pengisiannya tidak sama sepertimana kita membaca buku atau e-book. Tidak sama juga jika anda menghadiri seminar. Keistimewaan bimbingan peribadi adalah mendapat sentuhan peribadi dari seorang trainer."JENAMA adalah suatu PEMASARAN. PEMASARAN adalah nadi PENTING sesebuah PERNIAGAAN."


PMdN dijalankan secara tradisional (offline) atau...
Secara Online

Jangkamasa : 2 jam (tahap permulaan) PERCUMA 2 jam

*Ada yang bertanya saya cukup ke 2+2 jam tu? Cukup. Sebab ada di antara kaedah saya yang anda mesti buat on the spot atau buat pada masa tu juga sebab saya nak lihat hasilnya. Waktu yang anda tinggalkan sesi coaching tu saya takkan kira jam yang saya beri. Jadi, ia sebenarnya saya berikan lebih dari tu.. Amacam?

Tarikh dan Masa : Setiap hari  dari jam 9am hingga 11pm (sekiranya ada masa untuk tarikh dan waktu tersebut dan dipersetujui kedua belah pihak)

Berapa kos pembelajaran?
PM atau Mesej kat saya. Sebab selalunya saya akan buat OFFER...
(Dimana perlu dihubungi.. Ada kat bawah sekali tu..)


Contoh Bimbingan Peribadi Online melalui Facebook Messenger :Ok jangan ketinggalan mengikuti personal coaching ni ye..


Kisah saya berguru dan menerima bimbingan peribadi dari seorang jutawan internet tersohor negara ketika itu iaitu mentor saya Dr. Irfan Khairi...

Saya bermula bisnes internet pada tahun 2007. Pada tahun tersebut juga saya membeli CD e-book tutorial membuat laman web dan terus membuat laman web pertama saya pada tahun tersebut juga.

Saya bina laman web dan siap. Berasa bangga apabila saya rasa saya pandai kerana telah menyiapkan laman web sendiri. Saya terus merasa syok sendiri kerana merasakan laman web saya sudah begitu cantik saya hias. Tapi sayang...

Kenapa?

Tidak ada orang yang membeli produk saya walaupun saya rasa sudah cukup bagus saya buat. Hinggalah pada suatu hari saya terjumpa tawaran dari Dr. Irfan Khairi (saya panggil IK..) untuk belajar bimbingan peribadi secara online.

Bila IK cakap laman web saya tidak nampak profesional, saya terima dengan positif dan saya memperbaiki hasil saranannya. Hari demi hari dari jadual saya belajar bersama IK telah menunjukkan peningkatan. IK sendiri terkejut dengan apa yang saya tunjukkan. Anda nak tahu apa yang berlaku?

Dari tak ramai pengunjung yang datang ke laman web saya, dari seorang sahaja pelanggan yang saya dapat hampir setahun mendirikan laman web saya, selepas dari itu, laman web saya menunjukkan peningkatan kunjungan.. Seterusnya.. perghhh.. tak dapat saya cakap betapa seronoknya saya ketika itu.

Selepas dari itu saya berlari tidak langgar dinding lagi...

Sahabat,

Kita buatlah macam mana bagus pun. Produk atau servis kita bagus sekalipun tetapi jika kita lemah dalam memasarkannya bagaimana orang lain nak tahu seterusnya membeli dengan kita?

Begitulah kisah saya. Walaupun bimbingan peribadi tersebut berbeza dengan bimbingan peribadi yang saya tawarkan kepada anda, cuba lihat apa improvement telah saya buat hasil dari tunjuk ajar dengan sentuhan dari seorang guru secara peribadi?

Tujuannya sama sahaja. Matlamatnya adalah untuk mendapatkan keuntungan yang belum pernah kita dapatkan.

Melabur untuk ilmu tidak ada ruginya. Melabur untuk ilmu bukan bererti lebur. Tapi ia adalah keuntungan untuk jangkamasa panjang.

Jadi,

Ia sangat berbeza. Saya sudah cakap tadi ia memang pun berbeza dari membaca e-book mahupun seminar. Sebab itu bimbingan peribadi ini mahal harganya. Tapi adakah saya akan tekan harga kepada anda?

PM saya untuk keterangan percuma.
p/s : Sebelum tu, sekiranya anda belum subscribe untuk newsletter percuma menerusi borang di bawah, sila isikannya sekarang. Ada tips yang akan saya berikan dan mungkin dari masa kesemasa akan ada pemberian percuma yang lain seperti e-book akan saya hadiahkan buat anda. In sya Allah akan saya usahakan.

Saya amat berbesar hati sekiranya anda menjadi sebahagian dari keluarga bisnes saya..Anda akan dapat :

Info Bisnes PERCUMA
Nasihat Bisnes PERCUMA
Peluang Jana Pendapatan
Diskaun Tak Dijangka

Subscribe sekarang!

Nama Panggilan


Alamat E-Mel


Hubungi saya : KLIK DI SINI


Yang benar,

Hairizal Hamidon


p/s : Cepat daftar. Jangan ketinggalan untuk bimbingan peribadi ini kerana jika terlambat giliran anda akan lebih jauh dan lebih lama untuk anda menunggu.

*Penjenamaan Tahap Naga ini adalah di bawah jenama >>MEKANIK BISNES
0 Ruangan Komen:

Jom la ramai-ramai kita meriahkan dengan komen di sini...