MEKANIK BISNES


Bimbingan Peribadi / Konsultansi




Mekanik Bisnes
Saya repair masalah bisnes anda!


pemasaran bisnes internet



"Dah penat aku berusaha tapi tiada hasil juga" 

"Dah penat tanya kawan kat mana-mana tapi masih tahap jingga.."


Saya tawarkan kepada anda...

Idea bisnes tanpa modal atau dengan kos yang anda ada...
"Kebanyakkan bisnes besar bermula dari dalam 'rumah' yang kecil..."

Bimbingan peribadi secara online ini sebagai pemula bagi bisnes seperti itu.

Niche saya : Idea Bisnes

Idea bukan sekadar idea tetapi meliputi juga teknik bisnes termasuk yang paling penting untuk dapat income adalah pemasaran. Itu yang selalu orang gagal menembusinya.


"Idea yang bagus adalah pemula kepada kejayaan dan kekayaan".




Ada contoh dari seorang rakan kita yang awalnya kurang yakin untuk bimbingan secara online. Risau dari segi kefahaman, risau dari segi masa yang saya berikan. Bila buat test kefahaman sepanjang sesi dengan pemberian tips terus berasa yakin dengan ilmu yang ditunjukkan.



Jangkamasa : 2 jam minima. Saya ekstra dengan masa PERCUMA 2 jam lagi.

Tarikh dan Masa : Isnin - Jumaat dari jam 9am hingga 11pm

Platform Bimbingan : Skype atau Yahoo Messenger

Berapa kos pembelajaran?
Bermula dengan serendah (kemaskini harga : www.mekanikbisnes.com)
PM atau Mesej kat saya. Sebab selalunya saya akan buat OFFER...
(Dimana perlu dihubungi.. Ada kat bawah tu..)

Anda pasti tahu kan berapa kos 1 jam sesi konsultansi ataupun bimbingan peribadi? Berapa angka yang di caj untuk pelanggan mereka?

Ya, saya sebenarnya macam tak percaya jika harga konsultansi mencecah 5 angka. Tapi saya biasa dengar harga konsultansi untuk 1 jam mencecah 4 angka. Dahulu caj sebanyak RM500 adalah biasa sahaja.

Jadi, ambil-lah tindakan dengan segera. Saya suka offer pada orang yang serius nak berjaya cuma saya bimbang saya akan tukar fikiran dengan tiba-tiba untuk menaikkan harga sesi ini.



Contoh Bimbingan Peribadi Online melalui Facebook Messenger :



Ok jangan ketinggalan mengikuti personal coaching ni ye..


Isikan dengan betul dan lengkap butiran yang diperlukan di bawah ini.





*Kepada yang mahukan ebook saya...

  1. Tips Bisnes Facebook klik link ini www.tipsbisnesfb.com - Cepat, tawaran ini akan tamat bila-bila masa sahaja...
  2. Panduan Lengkap Buat Ebook jenis PLR dan PERCUMA 1 ebook lagi! Mesej kat saya sebab laman www.mekanikbisnes.com masih lagi dalam pembinaan... 


p/s : Sebelum tu, sekiranya anda belum subscribe untuk newsletter percuma menerusi borang di bawah, sila isikannya sekarang. Ada tips yang akan saya berikan dan mungkin dari masa kesemasa akan ada pemberian percuma yang lain seperti e-book akan saya hadiahkan buat anda. In sya Allah akan saya usahakan.

Saya amat berbesar hati sekiranya anda menjadi sebahagian dari keluarga bisnes saya..



Anda akan dapat :

Info Bisnes PERCUMA
Nasihat Bisnes PERCUMA
Peluang Jana Pendapatan
Diskaun Tak Dijangka

Subscribe sekarang!

Nama Panggilan


Alamat E-Mel






Hubungi saya dengan KLIK DI SINI


Yang benar,

Hairizal Hamidon


p/s : Segera ambil tindakan sebab harga di atas bila-bila masa akan dinaikkan!

p/s/s : Cepat daftar. Jangan ketinggalan untuk bimbingan peribadi ini kerana jika terlambat giliran anda akan lebih jauh dan lebih lama untuk anda menunggu.



Hairizal Hamidon

Nama saya : Hairizal Hamidon
Mula Bisnes Berdaftar : Tahun 2007
No. Pendaftaran Perniagaan : JM0677356-P
Jenis Bisnes : SOHO (Small Office Home Office)
Tumpuan Bisnes : Internet Marketing.
Kepakaran : Teknik Penjenamaan dan Idea Bisnes



















0 Ruangan Komen:

Jom la ramai-ramai kita meriahkan dengan komen di sini...