MEKANIK BISNES INTERNET


Bimbingan Peribadi / Konsultansi Online
Mekanik Bisnes
Saya repair masalah bisnes anda!


pemasaran bisnes online"Dah penat aku berusaha tapi tiada hasil juga" 

"Dah penat tanya kawan kat mana-mana tapi masih tahap jingga.."


Jika anda ada salah satu dari 2 ciri ini saya akan buka tawaran ini buat anda.

  1. Takde idea nak mula bisnes online dan tak tahu teknik buat duit online.
  2. Dah pernah cuba tapi GAGAL..

Saya repair masalah anda atau kalau dah teruk sangat terpaksalah saya buat 'overhaul' masalah bisnes online anda. In sha Allah segala ilmu itu datang dariNya dan kita perlu berusaha untuk berjaya.

Niche saya : Idea Bisnes

Idea bukan sekadar idea tetapi meliputi juga teknik bisnes termasuk yang paling penting untuk dapat income adalah pemasaran. Itu yang selalu orang gagal menembusinya.

Bagi yang baru nak bermula, saya cadangkan anda belajar - Idea dan Teknik Promosi Bisnes Online.
Pilih mana yang anda nak belajar :

  1. Blog
  2. Facebook


"Idea yang bagus adalah pemula kepada kejayaan dan kekayaan".
Ada contoh dari seorang rakan kita yang awalnya kurang yakin untuk bimbingan secara online. Risau dari segi kefahaman, risau dari segi masa yang saya berikan. Bila buat test kefahaman sepanjang sesi dengan pemberian tips terus berasa yakin dengan ilmu yang ditunjukkan.Jangkamasa : 4 jam minima. Saya ekstra dengan masa PERCUMA 2 jam lagi.

Tarikh dan Masa : Isnin - Jumaat dari jam 9am hingga 11pm

Platform Bimbingan : Skype atau Yahoo Messenger

Berapa kos pembelajaran?
Bermula dengan serendah (kemaskini harga : www.mekanikbisnes.com)
PM atau Mesej kat saya.
(Dimana perlu dihubungi.. Ada kat bawah tu..)

Anda pasti tahu kan berapa kos 1 jam sesi konsultansi ataupun bimbingan peribadi? Berapa angka yang di caj untuk pelanggan mereka?

Ya, saya sebenarnya macam tak percaya jika harga konsultansi mencecah 5 angka. Tapi saya biasa dengar harga konsultansi untuk 1 jam mencecah 4 angka. Dahulu caj sebanyak RM500 adalah biasa sahaja.

Jadi, ambil-lah tindakan dengan segera. Saya suka offer pada orang yang serius nak berjaya cuma saya bimbang saya akan tukar fikiran dengan tiba-tiba untuk menaikkan harga sesi ini.Contoh Bimbingan Peribadi Online melalui Facebook Messenger :Ok jangan ketinggalan mengikuti personal coaching ni ye..


Kisah saya berguru dan menerima bimbingan peribadi dari seorang jutawan internet tersohor negara ketika itu iaitu mentor saya Dr. Irfan Khairi...

Saya bermula bisnes internet pada tahun 2007. Pada tahun tersebut juga saya membeli CD e-book tutorial membuat laman web dan terus membuat laman web pertama saya pada tahun tersebut juga.

Saya bina laman web dan siap. Berasa bangga apabila saya rasa saya pandai kerana telah menyiapkan laman web sendiri. Saya terus merasa syok sendiri kerana merasakan laman web saya sudah begitu cantik saya hias. Tapi sayang...

Kenapa?

Tidak ada orang yang membeli produk saya walaupun saya rasa sudah cukup bagus saya buat. Hinggalah pada suatu hari saya terjumpa tawaran dari Dr. Irfan Khairi (saya panggil IK..) untuk belajar bimbingan peribadi secara online.

Bila IK cakap laman web saya tidak nampak profesional, saya terima dengan positif dan saya memperbaiki hasil saranannya. Hari demi hari dari jadual saya belajar bersama IK telah menunjukkan peningkatan. IK sendiri terkejut dengan apa yang saya tunjukkan. Anda nak tahu apa yang berlaku?

Dari tak ramai pengunjung yang datang ke laman web saya, dari seorang sahaja pelanggan yang saya dapat hampir setahun mendirikan laman web saya, selepas dari itu, laman web saya menunjukkan peningkatan kunjungan.. Seterusnya.. perghhh.. tak dapat saya cakap betapa seronoknya saya ketika itu.

Selepas dari itu saya berlari tidak langgar dinding lagi...

Sahabat,

Kita buatlah macam mana bagus pun. Produk atau servis kita bagus sekalipun tetapi jika kita lemah dalam memasarkannya bagaimana orang lain nak tahu seterusnya membeli dengan kita?

Begitulah kisah saya. Walaupun bimbingan peribadi tersebut berbeza dengan bimbingan peribadi yang saya tawarkan kepada anda, cuba lihat apa improvement telah saya buat hasil dari tunjuk ajar dengan sentuhan dari seorang guru secara peribadi?

Tujuannya sama sahaja. Matlamatnya adalah untuk mendapatkan keuntungan yang belum pernah kita dapatkan.

Melabur untuk ilmu tidak ada ruginya. Melabur untuk ilmu bukan bererti lebur. Tapi ia adalah keuntungan untuk jangkamasa panjang.

Jadi,

Ia sangat berbeza. Saya sudah cakap tadi ia memang pun berbeza dari membaca e-book mahupun seminar. Sebab itu bimbingan peribadi ini mahal harganya. Tapi adakah saya akan tekan harga kepada anda?

Mesej kepada saya masalah atau apa yang anda nak saya bimbing anda melalui borang online di bawah, bila saya tahu apa yang anda perlu nanti baru saya cadangkan kepada anda harga dan jika anda bersetuju barulah anda buat pembayaran.


Isikan dengan betul dan lengkap butiran yang diperlukan di bawah ini.

*Kepada yang mahukan ebook saya...

  1. Tips Bisnes Facebook klik link ini www.tipsbisnesfb.com - Cepat, tawaran ini akan tamat bila-bila masa sahaja...
  2. Panduan Lengkap Buat Ebook jenis PLR dan PERCUMA 1 ebook lagi! Mesej kat saya sebab laman www.mekanikbisnes.com masih lagi dalam pembinaan... 


p/s : Sebelum tu, sekiranya anda belum subscribe untuk newsletter percuma menerusi borang di bawah, sila isikannya sekarang. Ada tips yang akan saya berikan dan mungkin dari masa kesemasa akan ada pemberian percuma yang lain seperti e-book akan saya hadiahkan buat anda. In sya Allah akan saya usahakan.

Saya amat berbesar hati sekiranya anda menjadi sebahagian dari keluarga bisnes saya..Anda akan dapat :

Info Bisnes PERCUMA
Nasihat Bisnes PERCUMA
Peluang Jana Pendapatan
Diskaun Tak Dijangka

Subscribe sekarang!

Nama Panggilan


Alamat E-Mel


Hubungi saya dengan KLIK DI SINI


Yang benar,

Hairizal Hamidon


p/s : Segera ambil tindakan sebab harga di atas bila-bila masa akan dinaikkan!

p/s/s : Cepat daftar. Jangan ketinggalan untuk bimbingan peribadi ini kerana jika terlambat giliran anda akan lebih jauh dan lebih lama untuk anda menunggu.Hairizal Hamidon

Nama saya : Hairizal Hamidon
Mula Bisnes Berdaftar : Tahun 2007
No. Pendaftaran Perniagaan : JM0677356-P
Jenis Bisnes : SOHO (Small Office Home Office)
Tumpuan Bisnes : Internet Marketing.
Kepakaran : Teknik Penjenamaan dan Idea Bisnes0 Ruangan Komen:

Jom la ramai-ramai kita meriahkan dengan komen di sini...